Nagy siker PC-n a No Man’s Sky… újra

A 2016-os megjelenése óta nem volt ilyen magas Steamen a játékot egyidejűleg játszók száma.

Körülbelül egy hete jelent meg a No Man’s Sky NEXT, a No Man’s Sky grandiózus frissítése, amely rengeteg mindent kijavított és hozzáadott a játékhoz. Olyan dolgokat, melyeket eredetileg a fejlesztők a 2 évvel ezelőtti megjelenésre ígértek. Mindenesetre óriásit változott a játék, ez a friss Steames értékeléseken is meglátszik, a legtöbb új kritikában ugyanis elismerően és pozitívan nyilatkoznak a Hello Games játékáról.

A No Man’s Sky a 2016-os megjelenésekor több, mint 212 ezer embert tudott megmozgatni egyszerre PC-n (ez volt a rekord), persze ez a szám utána hamar el kezdett apadni. Mindenesetre a megjelenés körüli időszak óta nem volt akkora népszerűsége a játéknak, mint most, ugyanis vasárnap körülbelül 97000 ember játszott egyszerre vele.

A No Man’s Sky elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu