Red Dead Redemption 2: túl fogja teljesíteni az elvárásokat

A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick konkrétan kifejezte, hogy szerinte elég komoly eredményeket fog felmutatni a Rockstar nemsokára megjelenő játéka.

Egy befektetői találkozói beszédet írt le a Seeking Alpha, ahol az alábbiakat mondta magyarra fordítva Zelnick: „A Grand Theft Auto V [ami amúgy közelít a száz milliós eladáshoz – a szerk.] hosszú távú sikerét annak köszönjük, hogy rabul ejtette a közönség képzeletét, és nem csak a cégünknek, hanem az iparnak is egy új mércét állított fel abban, hogy mi is egy jó játék. És az online élmény is hihetetlenül robusztus, hatalmas méretű: nagyon sok dolgot végezhetsz el benne, és az embereket folyamatosan leköti… és a Rockstar Games állandóan váratlan, egyedi tartalmakat ad hozzá. Amikor először kiadtuk a Grand Theft Auto V-öt, míg a Grand Theft Auto Online rögtön a nyomában volt, sosem csináltunk ilyesmit előtte. Sem mi, a Take-Two, sem a Rockstar Games. Nem tudtuk, mit várhatunk el, és a folyamatos, szokatlan siker mértéke is új volt nekünk.

Ez tájékoztat-e minket arról, hogy miként nézzünk a következő játékokra? Természetesen… de a mi megközelítésünk, illetve pontosabban a Rockstar Games megközelítése az, hogy mindig túlteljesítse, túlteljesítsük az elvárásokat. Én úgy hiszem, hogy a Red Dead Redemption 2 ezt megvalósítja, és az online élménye egyedülálló, de váratlan lesz. Úgy vélem, hogy az összes slágerjáték a természetükből adódóan váratlan.

Ez a cél – van egy elvárás a Rockstar Gamesnél és a fogyasztók oldalán is, de a mi munkánk az, hogy ezeken túl teljesítsünk. Remélhetőleg mi mind ezen dolgozunk. Nem jósoltuk meg, nem feltételeztük a Grand Theft Auto V esetében, és ez a helyzet a Red Dead Redemption 2-vel is. Keményen dolgozunk, hogy a legjobbat hozzuk össze.”

Szóval úgy tűnik, hogy bizakodó a Take-Two, ám próbálja lebecsülni, hogy ne tűnjön egoistának a cég az október 26-án PlayStation 4-re és Xbox One-ra és érkező Red Dead Redemption 2 teljesítményével kapcsolatban…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu