Assassin’s Creed: Odyssey: limitált kiadású kézikönyvet is kap! [VIDEO]

Bizony, a nyugati régiókban gyakori, hogy az AAA játékokhoz egy konkrét végigjátszásos/tipp-trükkös könyv készül, és ez alól az Assassin’s Creed: Odyssey sem lesz kivétel.

A Prima Games élen jár az ilyen kézikönyvekben, és ezúttal annyira biztosra megy, hogy a görög Assassin’s Creed kalandokhoz egy Platinum Edition változatot is kiadnak, ami elég termetes minden téren: 352 oldalas, exkluzív keményborítós, részletesen kidolgozott a könyv, ami mágneses gyűjtődobozban jön. Mellé egy 192 oldalas, keményborítós napló, amibe leírhatjuk eredményeinket, egy prémium, kétoldalas térkép, ami úgy 58×92 centis méretű, és négy ~11*~18 centis képeslap jár még, amiből az egyik exkluzív kizárólag a Premium Editionhöz készül – a hamisítás ellen még egy igazoló okiratot is kapunk a csomagban! Digitálisan is elérhetjük a kézikönyvet, mivel egy kódot kapunk. Az ár is eléggé borsos cserébe: 100 dollár, szóval importálás esetén valahol 40 ezer forintnál kezdődne… a könyv november másodikától lesz kapható.

A GameInformer az augusztusi hónap során gyakran fog közölni új részleteket az idei Assassin’s Creedről (ami tehát mégsem fog ritkábban megjelenni, holott a Ubisoft korábban ilyesmit is pedzegetett…).

A külföldön igencsak népszerű publikáció ellátogatott Quebecbe, hogy exkluzív betekintést nyerhessen az idei ősz egyik nagy játékába. Ezt egy trailerrel vezetik fel. A címlapra is persze felkerült a játék, ahogy ez megszokott.

Az Assassin’s Creed: Odyssey október 5-étől lesz kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: PrimaGames, GameInformer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu