Monster Hunter World: Kínában beszüntették a játék forgalmazását!

A Monster Hunter World közel egy éve jelent meg konzolokra, pár napja pedig már PC-re is elérhető. Csak nem éppen Kínában.

Kína hatalmas piac többek között videojátékos fronton is, ezért a kiadóknak fontos, hogy erős legyen a szerepük az országon belül. A játékot itt a Tencent nevű óriásvállalat forgalmazza, vagyis forgalmazta egészen eddig, ugyanis a napokban a játék eltűnt a kiadó digitális disztribúciós platformjáról.

A játék korábban a WeGame-en volt elérhető, amely hasonlatos a sokak által ismert Steamhez. A GameIndustry.biz megkérdezte a WeGame-et az ügyben, hogy mi áll a történtek hátterében, akik pedig azt a választ adták, hogy számos panasz érkezett a játékkal kapcsolatosan az elmúlt időszakban, méghozzá kínai törvényhozóktól. Általában egyébként a szexuális és a véres tartalmat szokták kifogásolni.

A WeGame továbbá kijelentette, hogy minden kínai felhasználó bármilyen nemű kondíció teljesítése nélkül visszakaphatja a játék vételárát augusztus 20-áig bezárólag.

Forrás: VG247

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu