Outward: egy vándor vadászata [VIDEO]

Új akció-RPG, ami ráadásul nincs is évekre a megjelenéstől.

A Deep Silver (amit most már lazán mondhatnánk THQ Nordicnak is, ugyanis ők felvásárolták a DS-t is birtokló Koch Mediát fél éve…) lesz a kiadója az Outwardnak, amit a Nine Dots Studio és a Maximum Games fejleszt. A sajtóközlemény így jellemzi a játékot:

„Az Outwardban egy kalandort, utazót, felfedezőt irányítasz. A legfontosabb az, hogy sérülékeny vagy, és annyi erővel rendelkezel, amennyivel az ellenfeleid. Élj túl vad, brutális területeken, amik tele lesznek ellenfelekkel, akadályokkal, és nem evilági lényekkel úgy, hogy harcolsz és mágiát használsz, amikkel a kemény környezetet és a riválisaidat egyaránt legyőzheted.

Az Outward egy nyílt világú RPG, amit egyedül vagy barátaiddal is játszhatsz online vagy osztott képernyős co-opban. A szerény kezdetekből indulva építsd fel magad egy kemény vándorrá. Utazz át lenyűgöző, változatos, élettel teli tájakon, miközben mindegyik dinamikus küldetéssel a képességeidet fejleszted.”

Ez papíron nem hangzik rosszul. Az Outward, aminek a weboldala itt található, 2019. február 12-én érkezik lemezes és digitális kiadásban egyaránt PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re 40 euróért (13 ezer forint).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu