Jön az új Sniper: Ghost Warrior játék

A CI Games bejelentette a mesterlövészes sorozat következő részét, amely gyökeresen eltér majd a harmadik résztől.

A Sniper: Ghost Warrior ugyan nem volt tökéletes, de szerintem így is remek szórakozást nyújtott – nálam pont sikerült eltalálnia valamit, ami miatt emlékezetes élményt sikerült nyújtania nekem. A játékosok is relatíve pozitívan nyilatkoztak az első részről. A második már sokkal inkább volt kiábrándító, többek között a technikai problémái miatt is, amik aztán még tovább fokozódtak a harmadik részben, főleg a nyitott világra való váltásnak köszönhetően.

A harmadik rész nagyon sok negatív kritikát kapott mind a kritikusok, mind a játékosok részéről, ez természetesen meglátszott az eladásokon is, illetve a CI Games is belátta, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket. Akkor megígérték, hogy legközelebb már egy olyan címmel állnak elő, amely szellemiség terén közelebb áll majd az első részhez, sokkal fókuszáltabb lesz, így értelemszerűen nem nyitott világú címről lesz szó.

A CI Games az ígéretéhez híven bejelentette a Sniper: Ghost Warrior Contracts című játékot, amely a játék központi elemére, a mesterlövészkedésre fókuszál majd – tehát vélhetően itt már nem lesznek például erőltetett akcióközpontú szegmensek. A játék címe utal arra, hogy különböző kihívásokat, megbízásokat kapunk majd, melyek pályánként eltérőek lesznek és igencsak sok lesz belőlük, ezek teljesítésével pedig pénzhez juthatunk, amit vélhetően a különböző fejlesztésekre költhetünk majd el.

Koncepció terén lényegében a játék talán a Hitman mobilos spin-offjához, a Hitman: Sniperhez hasonlít a legjobban, amely számos taktikai lehetőséget kínál a játékos számára és célszerű lesz majd többször újra végigvinni ugyanazon megbízásokat a különböző jutalmak elérése miatt. Ami viszont a Contracts esetében más, hogy itt értelemszerűen jóval nyitottabbak lesznek a pályák (révén nem egy telefonos játékról van szó), illetve többféleképpen is befejezhetjük majd ugyanazon küldetést.

A fejlesztők továbbá megígérték, hogy sokat javítanak a számtalanszor kritizált grafikus motorjukon és megfelelően optimalizálják azt, miközben igyekeznek majd a töltési időket a minimumra szorítani.

A Sniper: Ghost Warrior Contracts várhatóan 2019-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra.

Források: PCGamer, Gematsu

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu