[GC 2018] Dying Light: Bad Blood: részletek a battle royale-spinoffról

A Techland sem akar kimaradni a battle royale-buliról.

Szeptembertől lehet majd Steamen korai hozzáférésben elérni a játékot, ami ebben az időszakban 20 dolláros (~6600 forintos) áron lesz megvásárolható, de amint kilép az Early Accessből (és ezzel egy időben feltűnik PlayStation 4-en és Xbox One-on), free-to-play modellre fog váltani a Dying Light: Bad Blood. A pénzünkért ezeket kapjuk: 3 legendary ritkaságú fegyverskin, 1 legendary maszk, 1000 blood buck (a játék fizetőeszköze), és három hónapon belül még három exkluzív legendary skin. (Szóval jóformán csak kozmetikus extrák a korai hozzáférés mellett.)

Aki korábban regisztrált a kipróbálásra, a Global Playtest keretein belül két fázisban is játszhat a Dying Light: Bad Blooddal – a Steam-kulcsokat a holnapi naptól küldik ki emailben, és szükséges lesz egy Techland-fiók is. Az első szakasz augusztus 25-én este hattól augusztus 27-én reggel hatig tart és ebben csak kevesen vehetnek részt. Ezzel a fejlesztők az infrastruktúrát, a matchmaking rendszereit és „a játék fontosabb részeit” tesztelik. A második kör, amiben már minden jelentkező részt vehet, szeptember elsején este hattól szeptember harmadikán reggel hatig tart, így további buggyomlálásra, a vélemények kiértékelésére és további tesztekre készül a Techland az Early Access megjelenés előtt. (És aki megveszi a játékot, értelemszerűen az eredményei átemelésre kerülnek.)

Tizenkét játékos küzd a túlélésért – papíron, keverve a Dying Light stílusával nem hangzik borzasztóan.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu