[GC 2018] Leisure Suit Larry – Wet Dreams Do not Dry: itt a megjelenési dátum!

A híres, szexi és vicces kalandjátéksorozat hőse, a javíthatatlan és mégis totálisan pancser, örökké boldogtalan nőcsábász, Larry Laffer (vagy ismertebb nevén: Leisure Suit Larry) ismét visszatér…

Aki a nyolcvanas, kilencvenes években kedvelte a klasszikus kalandjátékokat, biztosan ismerte a Sierra-Online „flörtölős” (a maga idejében nagy botrányt kavart) point’n’click kalandjátékait, amelynek főszereplője az örök vesztes udvarló, a javíthatatlan (és fejlődésképtelen) Larry Laffer volt. Nos, ez a klasszikus karakter ismét visszatér novemberben a Leisure Suit Larry – Wet Dreams Do not Dry című játékkal, amelyről korábban ugyan már lehetett hallani, azonban a megjelenési dátum még csak most került napvilágra.

A non-lineáris játékelemeket is használó, ám alapjaiban mégis klasszikus, point’n’click kalandjáték november 30-án jelenik majd meg. Bár a klasszikus részek kalandok vagy 20-30 éve jelentek meg, ugyanakkor Larry mostani kalandjai teljesen modern környezetben játszódnak, egy játékbéli Timber applikációt is találunk benne. Sajnos egyelőre csak PC és Mac megjelenésre számíthatunk, de ha Larry ismét sikeresen lesz sikertelen a nőknél, akkor valószínűleg PS4-ünkre is megjelenik majd a pancser nőcsábász legújabb kalandja.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu