[GC2018] Twin Mirror – új információk érkeztek a Life is Strange fejlesztőinek új játékáról

Megtudtunk egy-két apróságot a Dontnod egyik fejlesztés alatt lévő projektjével kapcsolatban.

A Twin Mirror, a Dontnod Entertainment új pszichológiai thrillere epizodikus cím lesz, hasonlóan a Life is Strange-hez, jelentette be a Bandai Namco. Előbbi játékkal ellentétben azonban a Twin Mirror csak három epizóddal fog rendelkezni, az első rész címe pedig Lost on Arrival lesz, ami valamikor 2019 fog megérkezni PC-re, Playstation 4-re, és Xbox One-ra.

Bővebben a játékról:

A Twin Mirror-t a fejlesztők pszichológiai thrillerként írják le és Samuelt, egy 33 éves férfit irányhatunk benne, aki egy szakítás után, szerelmi bánattól még mindig szenvedve visszatér a Virginia keleti részében lévő Basswoodba, hogy a legjobb barátja temetésén részt vegyen. Miután furcsa rosszullét keríti hatalmába, másnap reggel egy szállodai szobában ébred, az előző napon hordott inge véres és semmire sem emlékszik, hogy mi történhetett. A szürreális elemeket is tartalmazó kalandjátékban a küldetésünk, hogy kiderítsük egy bonyolult nyomozás során az igazságot.

Ahogy azt a Life is Strange alkotóitól már megszokhattuk, a Twin Mirrorban az emlékeinket puzzle módjára „oldhatjuk fel”, fontos döntéseket hozhatunk Sam életében, illetve a kisváros titkait is felfedezhetjük.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu