[GC 2018] Cyberpunk 2077 – demó, képek, küldetések

A Gamescom 2018 rendvezénynek köszönhetően több érdekességet is megtudtunk a CD Projekt RED jelenleg fejlesztés alatt álló játékával kapcsolatban.

Az E3 2018-on bemutatott Cyberpunk 2077 előzetes nagyon sok embernek nyerte el a tetszését. Ezen rendezvény keretein belül bemutattak a sajtónak egy 45 perces demót is, azonban ezt a nagyközönség nem látta. Számos jel utalt arra viszont, hogy az ott bemutattakat végre mi is látni fogjuk a Gamescomon, azonban sajnos a jelek szerint a CD Projekt RED még nem áll készen arra, hogy megosszák játukakat részletesebben a nagyvilággal.

Patrick Mills a PCGamer-nek nyilatkozott és elmondta hogy egyszerűen még nem állnak készen erre. Viszont a sajtó kaphatott egy újabb adagot a játékból, hiszen a kiválasztott szerencsések már másodjára láthatták mozgás közben a címet. Mills elmondása szerint az E3-mas és a Gamescomos demó között a legnagyobb különbség az, hogy míg előbbi rendezvényen női főszereplővel mutatták be az eseményeket, az utóbbi esetében ezt már férfival teszik. Emellett pedig természetesen apróbb változások, mint például hogy hogyan lehet megoldani a bandatagokkal a demóban bemutatott konfliktust.

Végül Mills még megjegyezte, hogy a sajtó részéről kapott visszajelzéseknek nagyon örül és alig várja, hogy többet is megoszthassanak a Cyberpunk 2077-ből.

A viszonylag szomorú hír mellé viszont érkezett egy jó is: megtudtuk, hogy a Cyberpunk 2077 mind komplexitás, mind terjedelem terén a The Witcher III: Wild Hunt-ra hajaz majd. Sőt, Mills szerint még jobb, ha a The Witcher III kiegészítőit vesszük alapul az összehasonlítás végett, hiszen szerinte ott tapasztalta ki a csapat igazán, hogyan kell mély és komplex küldetéseket csinálni és az ott látható küldetés-filozófia jellemző a Cyberpunk 2077-re is.

Vigasztalásul továbbá az elmaradt Gamescomos demó végett kaptunk néhány kedvcsináló képet is a játékból. A képeket alant tekintheted meg.

Források: PCGamer 1, PCGamer 2, Gematsu

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu