Trailerpakk a hétvégére [VIDEO]

Három játékról, egyetlen rövid összefoglaló.

A The Bard’s Tale IV: Barrows Deep több mint háromszázötven (!) karakterrel fog rendelkezni. Az inXile nem lacafacázik, ugyanis mindegyiknek teljes szinkronja lesz – remélhetőleg kifogástalan minőséggel. A trailer alapján erre talán nem is lesz problémánk. A játék először PC-re jön szeptember 28-án; az Xbox One és PlayStation 4 port valamikor az év vége felé érkezik.

A Paradox a Kickstarteren aratott sikert (kétszer több pénzt kalapozott össze az alap célhoz képest), de nem is ezért figyelemfelkeltő – a játék mellett ugyanis egy FILM is készül. A két fejezetre (egy ingyenes, egy prémium) bontott játék point-and-click műfajú, és viszonylag rémisztő lesz, és nem lesz kötelező mellé a film ismerete, ám a két alkotás egymást erősíti. A film mellett a játék is szeptember 20-án gurul be PC-re.

A Resident Evil 2 Remake-ből jó ötven percnyi PlayStation 4 Pro-s játékmenet érkezett. Akit esetleg zavarna a facecam, előre szólunk, hogy olyan is van ebben a két videóban. Mindenesetre egészen tetszetős lett az átdolgozott Raccoon-rendőrörs. A remake január 25-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu