Elindult az új Rainbow Six Siege season, a Grim Sky

Immáron elérhető a két új operátor, Maverick és Clash.

Három hónap után végre ismét egy nagy frissítéssel bővült a Rainbow Six: Siege. A harmadik season az Operation Grim Sky nevet kapta, a szokásos patch noteshoz pedig érkezett egy előzetes is, ami összefoglalja a frissítés jelentősebb újdonságait.

Értelemszerűen a két új operátort várták a játékosok közül a legtöbben. Az egyik az amerikai Mavarick, a másik pedig a brit Clash. Az első karakter egy támadó hard breacher karakter, aki a megerősített felületeken tudja átvágni magát egy lángvágót használni. Ami az utóbbi karaktert illeti, ő kapott egy speciális pajzsot, mellyel elektromosan tudja sokkolni és ezáltal ideiglenesen lassítani az ellenfeleket.

A másik kulcsfontosságú újdonság a játék egyik klasszikus pályájának, a Hereford Base-nek a teljes újradizájnolása a jobb balansz elérése érdekében. Emellett a Consulate-en is történtek kisebb változtatások, főként a láthatóság javítása és a spawnpeekek nehezebbé tétele végett. PC-n pedig életbe lépett a két lépcsős azonosítás a játékon belül, Rankedezni pedig nemsokára csak ennek az aktiválásával lehet majd.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu