Assassin’s Creed Odyssey: rengeteg küldetés lesz benne

Újabb részletek derültek ki az Assassin’s Creed Odyssey-ről a PAX West 2018 alatt.

A Pax West 2018 rendezvény alkalmából kifolyólag a Ubisoft további információkat tett közzé az Assassin’s Creed Odyssey kapcsán. Az új részben különböző mítikus lények is fel fogna tűnni, ilyen például a Medusa, vagy a Minotaurusz, melyek egykoron emberek voltak, azonban az Eden ereklye megváltoztatta őket (ez egy központi elem a szériában). Emellett felfedezhetjük majd a játékban a legelső civilizáció maradványait is, feltehetően tehát a mítikus lények ehhez fognak kötődni.

Ami szintén érdekes és egyben megdöbbentő, hogy több, mint 300 mellékküldetés, illetve több, mint 600 feldezehető kis terület lesz a játékban. Azt már tudjuk egy ideje, hogy az Assassin’s Creeddel tudatosan szeretnének a fejlesztők elmenni egy The Witcher III-éhoz hasonló irányba, a kérdés azonban az, hogy ilyen gigantikus mennyiségű tartalom mellett fenn tudnak-e tartani egy megfelelő minőséget. A Ubisoft nyitott világú játékaival szemben ugyanis gyakori kritika, hogy a bennük lévő tartalom meglehetősen jellegtelen és érdektelen és hogy a stúdió inkább a mennyiség, mintsem minőség irányelvet követi.

Az Assassin’s Creed Odyssey október 5-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Forrás: JeuxVideo

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu