Afroamerikai vagy ázsiai színésznő alakíthatja Cirit a The Witcher Netflix-sorozatban

MOZI HÍREK – Korábban is indulhat a sorozat, mint amire eddig számítani lehetett.

Amikor egy adaptáció készül – akár videojátékból, akár más médiumból – az eredeti médium változtatásai gyakran elkerülhetetlenek. Ugyanakkor, ez a „kreatív szabadság” néha alaposan fel tudja bosszantani a rajongókat. Pontosan ez történt, miután kiderült és futótűzként elterjedt az Interneten, hogy Ciri szerepére az angliai National Youth Theater, a Netflix megbízásából 15 és 16 év közötti afroamerikai, ázsiai, vagy egyéb etnikumú színésznőt keres.

A leírás alapján fontos szempont volt még, hogy a jelölt „rugalmas, hajthatatlan, merész és növekedésben lévő” legyen.

A sztori szerint Cirilla (Ciri) egyébként Calanthe királynő unokája árván marad, miután a Nilfgaard Birodalom lerohanja és elfoglalja Cintrát. Ciri sokáig nincs tisztában azzal, hogy azért üldözik, mert a tünde boszorkány, Lara Dorren közvetlen leszármazottja. Fokozatosan talál rá saját mágikus képességeire, énjének sötét oldalára és érti meg saját fontos szerepét a közelgő apokalipszisben.

Kiderült még az is, hogy idén októberben indul a forgatás és jövő májusban fejeződik be, a helyszín pedig Magyarország fővárosa, Budapest lesz. A nyolcepizódos Netflix-széria nem a videojáték-sorozat, hanem Sapkowski regényeit veszi alapul.

Forrás: GamerGen

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu