Nem lesznek mikrotranzakciók az Overkill’s The Walking Deadben

A kozmetikai itemeket a játék folyamán meg lehet majd találni, főzetős kiegészítők viszont lesznek.

Az Overkill’s The Walking Dead mögött álló csapat megerősítette, hogy a kooperatív túlélő akciójátékban nem lesznek fizetős mikrotranzakciók; lesznek ugyan kozmetikai itemek, de nem lesz szükséges fizetni ezekért, mert megtalálhatóak lesznek a játékban és feloldódnak majd bizonyos akciók végrehajtása által.

„Nem lesznek mikrotranzakciók”, erősítette meg a The Walking Dead univerzumára építő játék producere. „Találhatsz majd különböző öltözékeket a főszereplők számára, miközben haladsz végig a játékon és ezeket egyből feloldhatod, szóval ha látsz valakit valamilyen kozmetikai itemmel, akkor tudni fogod, hogy azt ő maga érte el, valamint tudni fogod, hogy az a valami különleges”, tette hozzá a producer.

A Payday készítőinek játéka 45 fegyverrel fog indulni, illetve körülbelül 200 átalakítható tárggyal. Jelenleg az Overkill’s The Walking Dead fejlesztői új tartalmakon dolgoznak, mint például új karaktereken, melyek fizetős kiegészítő formájában jönnek majd.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu