Ezért nem szerepel Schwarzenegger A ragadozóban

MOZI HÍREK – A ragadozó ezen a héten kerül mozikba, most pedig végre a film rendezője nyilatkozott Schwarzeneggerrel kapcsolatosan.

A ragadozót Shane Black rendezte, aki az a ’87-es eredeti rész írói munkálataiban is részt vett és még szerepelt is benne – ő írta többek között a Halálos Fegyver sztoriját is. Egy jó ideje már rendezőként is tevékenykedik és olyan filmeket készített, mint a Vasember 3, a Durr, durr és csók, vagy a Rendes Fickók.

A ragadozóban szerepelt volna eredetileg Arnold Schwarzenegger, viszont csak a harmadik felvonásban, amikor lényegében visszatért volna a karaktere, hogy megmentse a többieket. Ez érthető okokból nem volt Arnold ínyére, mert nem akart csupán egy dicsőítő cameo erejéig feltűnni a filmben és már a Terminator film munkálataival van elfoglalva.



Egyébként az, hogy Schwarzenegger nem lehetett teljes értékű szereplő, az stúdiói döntés volt, mert nem akarták, hogy az ő visszatérésétől függjön a film sikere. Egy friss filmet akartak egy fejlődő szereplőgárdával együtt.

A ragadozó egyébként meglehetősen gyenge fogadtatásban részesült a kritikusok részéről – a film korábban több utóforgatáson is átment.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu