Melissa Hutchinson elbúcsúzott a Telltale Games-től

A Clementine hangját nyújtó színésznő úgy gondolja, hogy már nincs jövője a The Walking Deadnek.

A The Walking Dead nemrég bejelentett zárása kapcsán szólalt meg Melissa Hutchinson, az a színésznő, aki Clementine hangja volt a The Walking Dead sorozatban. Egy posztot írt Twitteren, amelyben bevallotta, hogy sokkolták és felháborították az események, továbbá beszélt még a cégnél végzett munkájáról és megköszönte azt a sok gratulációt és szeretetet, amelyet az évek során kapott a karatereiért.

A színésznő egyúttal megerősítette azt a még hivatalosan be nem jelentett információt, amelyről mi is írtunk, hogy a The Walking Dead utolsó évadját nem fogja befejezni a Telltale, hanem a rövidesen megjelenő második rész lesz az utolsó. A US Gamer portál által kiszivárogtatott információ ugyan még nem hivatalos, azonban a Telltale egyáltalán nem cáfolta azt.




„A tegnapi nap volt számomra az egyik legkeményebb.” – magyarázta Hutchison, szeptember 21-re utalva. „Sok szívet törtek össze, beleértve az enyémet is. Mint ahogy a legtöbben közületek, én sem tudtam, hogy juthattunk el idáig, illetve azt sem, hogy mi lesz a TWD utolsó évadjának sorsa. Amennyire én tudom, a második rész lesz utolsó a Final Seasonból, aztán annyi. Nekem is és a rajongóknak is fáj, hogy sohasem látjuk már, mi lesz Clementine kalandjainak vége.”

Hutchinson emellett azt is sajnálta, hogy a kollégái már sohasem látják az olyan megkezdett projektek gyümölcsét, mint a The Wolf Among Us 2, amelyet 2019-re toltak el, de azt is kihangsúlyozta, hogy számára a Telltale eddig a legjobb narratív játékokat kiadó cég volt.

Bár Hutchinson amerikai rajzfilmeken és animéken is dolgozott, a szinkronszínésznőt legtöbben a videojátékos munkásságáról ismerik, amelyből nem kevesebb, mint 35 címet tudhat magának. A leghíresebb karaktere természetesen Clementine volt, amelyért 2013-ban a „legjobb női alakítás” díjat is elnyerte, illetve jó pár BAFTA díjra is jelölték.

Vajon tényleg ennyi volt a TWD Final Seasonnak? Kollégánk már ír egy olyan ezzel kapcsolatos hírt, olyan amely friss információt is tartalmaz, amely talán némi, nagyon halovány reménysugár lehet a sorozat számára! Nézzetek vissza az oldalra a mai nap során!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu