The Walking Dead: The Final Season: mégis van remény?!

Lehet, hogy Clementine története mégis megmenekülhet.

A Telltale Games egy újabb közleményt publikált Twitteren, ami így hangzik: „Üdv mindenkinek, van egy kis fejleményünk a The Walking Deaddel kapcsolatban. Több lehetséges partner fejezte ki érdeklődését aziránt, hogy az utolsó évad befejezésre kerüljön. Bár ma nem tudunk semmilyen igéretet tenni, aktívan egy olyan megoldás felé haladunk, hogy a 3. és a 4. epizód valamilyen formában megjelenjen. Eközben a második epizód, ahogy az eddig tervezve volt, mindegyik platformon megjelenik. Reméljük, hogy a további kérdéseitekre hamarosan lesznek válaszaink.” És tény, a második rész már meg is jelent, és hamarosan műtőkésünk alá kerül. Ha tippelnünk kéne, a Ubisoft fog belépni segíteni.



Cory Barlog, a God of War rendezője szintén a Twitteren reflektált a Telltale közleményére: „Remélem, hogy ez azt jelenti, hogy a teljes csapat először is megkapja a végkielégítését, és aztán befejezésre kerülhetnek a hátralevő epizódok. Én elfogadnám a várakozást, ha ezzel biztosítható, hogy emberiséggel és tisztelettel kezeljük azokat, akik oly keményen dolgoztak.” És ezzel nehéz is vitatkozni – tényleg megérdemelnék a kirúgott ex-Telltale-es alkalmazottak, hogy ne kerüljenek anyagilag nehéz helyzetbe.

Emily Buck, aki még a The Walking Dead: The Final Season-ön is dolgozott, szintén a Twitteren írta, hogy nagyon sok alkalmazott fizetéstől fizetésig kellett, hogy kihúzza, ugyanis a stúdió környékén való élet nem olcsó, és így vannak olyanok, akik nem tudják, mit tegyenek – olyanok is utcára kerültek, akik egy hete kerültek a Telltale-hez, sőt, olyan is van, aki másik államból jött San Francisco környékére, és persze családosok, gyermekesek is dolgoztak a csapatban. És ők nem kapnak végkielégítést.

Forrás: TwitterTwitterTwitterTwitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu