PlayStation Plus: az októberi kínálat [VIDEO]

Nemsokára itt az október, úgyhogy itt az idő, hogy meglássuk, mit tartogat a PlayStation Plus-előfizetőknek a Sony ingyenesen.

Abszolút nem lett végül az a két PlayStation 4-es játék, ami pletykaként felmerült az utóbbi egy hét során. A Diablo III Eternal Collection, Nioh és a Sniper Elite 3 Ultimate Edition helyett ugyanis a Friday the 13th, illetve a Laser League lesz a PlayStation Plus-előfizetőknek ignyenes PS4-en. Az utóbbi egy multiplayeres játék – csak nem a Rocket League-et akarják imitálni a Roll7-nél?

A PlayStation 3-ra a Master Reboot és a The Bridge, míg a PlayStation Vitára a Rocketbirds 2: Evolution és a 2064 Read Only Memories érkezik. A The Bridge cross-buy a PlayStation 4-gyel és a PlayStation Vitával, a két PS Vitás cím pedig a PS4-gyel az. Az eddigi extra játékok (Here They Lie a PlayStation VR-ra október 2-áig, illetve a PlayLink címek közül a Knowledge is Power november 6-áig) még szintén elérhetőek.

(Erről bár az európai PlayStation Blog nem ír, de akinek észak-amerikai fiókja van, valószínűleg elérhető lesz plusz valami: a H1Z1-gyel játszóknak a PlayStation Plus BlueShift Pack pár extra tárgyat is ad ingyen a battle royale játékba.)

Forrás: PlayStation Blog US / PlayStation Blog EU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu