Hivatalos: jön a Castlevania Requiem PS4-re

Már nem is kell sokat várni a kompilációra, amely a klasszikus Symphony of the Night és Rondo of Bloodot hozza „egy fedél alá”.

Miután már Dél-Koreában és az USA-ban is bekerült a korhatározó rendszerbe, már csak idők kérdése volt, mielőtt hivatalossá válik bejelentés – amely most meg is történt. A Konami tehát végre „előállt a farbával”: a Castlevania Requiem: Symphony of the Night és a Rondo of Blood PS4-re érkezik, amely e két klasszikus akció-kalandot egyetlen platformon egyesíti majd, hogy „a rajongók ismét csattogtathassák a Belmont klán ostorát” – olvashatjuk a hivatalos bejelentésben.



És hogy mikor is? A Castlevania Requiem október 26-án kerül a boltokba, pontosan ugyanazon a napon, amikor a Netflixen láthatjuk majd a Castlevania animációs tévésorozat mások szezonját, amely minden rajongó számára pozitív meglepetés volt.

És hogy mi az újdonság ebben a kompilációban? Mindkét klasszikust „modern elemekkel” bolondították meg: például PlayStation trófeákat is kapnak, de azért a régi oldalnézetes grafika, a zenék, boss harcok és játékmenetet teljes egészében marad a régi Castlevania.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu