Kiszivárgott, hogy min dolgozik a Rocksteady?

Egy részletes pletykáról van szó, ami miatt van benne esély, hogy nem kitaláció az egész.

A következő Xbox mellett ez a projekt is a 4chanen bukkant fel, hogy a Rocksteady következő játéka Justice League: Crisis, Justice League: New Crisis, vagy Justice League: Infinite Crisis lehet. Azaz egy Igazság Ligája-játékon dolgozhat a Batman: Arkham játékok mögött álló csapat. A játék next-gen lesz – a poszt ugyanis az Xbox Scarlettet, a PlayStation 5-öt és a PC-t említi. Dobunk itt egy hátast, ugyanis a PS5 bemutatóját állítólag 2019 elejére tette a Sony…

Egyjátékos/kooperatív játékról van elvileg szó, és az Arkham Knighthoz hasonlóan itt is válthatunk a karakterek (Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Cyborg, Aquaman) között. Mindenki viszonylag újonc lesz: Batmant Gothamen kívül nem nagyon ismerik, Superman még nem egy világmegmentő hős, Wonder Woman még Themyscirán van, Aquaman pedig a vízben, míg Flash még nem hős, és Green Lantern is a világűrben van még. A játékmenet hasonló lesz az Arkham-címekhez, csak „nyíltabb, finomhangoltabb” stílusban, és esélyes, hogy a képesek lesznek repülni azon karakterek, akiktől ezt a filmekben, képregényekben láthattuk már.

A multiplayernek egy különböző játékmódot terveznek. Sok DLC-re készülhetünk, ugyanis a játék-mint-szolgáltatás modellt tervezi a Rocksteady (vagy legalábbis nagy eséllyel a kiadó, a Warner?) használni. A Hitmanhez hasonlóan itt is epizodikus DLC-k lehetnek. Helyszínként Metropolis, Gotham, Keystone van megemlítve – további helyszínek DLC-ként érkezhetnek, és mindegyik helyszín nagyobb lenne az Arkham Knight területénél. A főgonosz Starro lehet, de később Brainiac és Darkseid is fel fog bukkanni a DLC-k során. Ha már DLC-k: új városok, új játszható karakterek (Green Arrow, Hawkgirl, Martian Manhunter) érkeznek. A játékot több évre tervezik, így a Destiny-hez hasonlóan gyakran kerülhet frissítésre.

Huh. Ez elég komolyan hangzik. Vajon tényleg igaz-e a pletyka?

Forrás: Spieltimes

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu