Még idén leleplezésre kerülhet a következő Xbox?

A Rocksteady következő játékának szivárgása (ami akkora meglepetés, hogy külön értékezünk róla) utal a következő Xbox konzolra is.

A 4chanen bukkant fel a Rocksteady nagyon titkolózó projektje mellett egy pletyka a következő Xboxról is. Ugye még az E3-on megerősítették, hogy a Microsoft már nyakig van munkában a következő konzollal (konzolokkal? egy korábbi pletyka egy másik, streamelésre kihegyezett konzolról is beszélt!) kapcsolatban.

Nos, idén Mexikóban lesz egy Xbox-rendezvény, az XO18, ahol eljátszhatja a Microsoft azt, amit az Xbox One X esetében is megtett: egy rövid teaser videót készíthet a Scarlett kódnévre hallgató next-gen konzolból, amit a rendezvény során levetíthet, majd a konzolt „normálisan” is bemutathatja a redmondi cég a 2019-es év elején. (A meglepetés? A Sony nem sokkal utánuk, vagy előttük, megteheti ugyanezt a PlayStation 5-tel!)

Őszintén szólva ez eléggé részletesen leírja a Microsoft menetrendjét. Lehet, hogy van benne igazság, de az is lehet, hogy kitaláció az egész. Novemberben lesz Mexikóvárosban az XO18, sokat tehát már nem kell várnunk…

Forrás: Jeuxvideo-Live

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu