Project Stream: játékstreamelés a Google böngészőjén keresztül! [VIDEO]

A Google is a streameléssel próbálkozik – tényleg ebben lehet a jövő?

Az Egyesült Államokban hamarosan elindul a Project Stream, és már lehet is a 17 éven felüli, amerikai állampolgársággal és legalább 25 megabites internetkapcsolattal rendelkezőknek itt lehet jelentkezni tesztelésre. De mit is streamelne a Google?

Nos, az első – feltehetőleg tesztalanyként szolgáló – játék az Assassin’s Creed: Odyssey. Igen, a pénteken megjelenő AC! A Ubisoft ugyanis együttműködik a Google-val, hogy teszteljék, mennyire jól lehet egy AAA játékot egy böngészőre streamelni (ugyanis korábban már hallottuk Yves Guillemottól, a Ubisoft vezérigazgatójától azt, hogy szerinte a streamelés hamarosan megszokottá válik).

A Project Streamhez az izmos netkapcsolaton és a Chrome-on túl (legalább 69-es verziószámú) egy Google-fiók, egy Ubisoft-fiók szükséges, és ajánlott egy egér, vagy egy DualShock 4/Xbox One/Xbox 360 kontroller is a megfelelő kezeléshez.

Egy videó is jött az Assassin’s Creed: Odyssey Project Streames felvételéből. A tesztelés lehet, hogy még túl korai, de valahol el kell kezdeni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu