A maradék Telltale-stáb is kirúgásra került?

Úgy tűnik, hogy a Minecraft: Story Mode-nak is befellegzett!

A Gamasutra arról ír, hogy az eddig megmaradt huszonöt alkalmazottnak is távoznia kellett a Telltale-ből, ami persze még nem erősítettek meg. Ez pedig, ha hozzátesszük ezt a tweetet Rachel Noeltől, a Telltale narratív tervezőjétől, erősen ellentmond az eddigi információknak.

„Hé, emlékeztek arra, hogy egy kis „csontváz” csapat még egy kis ideig megmarad, és hogy ennek része voltam? Eh, csak viccelek, mi is ki lettünk rúgva,” írja a tweet. Ez pedig azt jelenti, hogy az eddigi tervek és elképzelések nagy eséllyel mind a kukába kerültek!

Így a Kotaku által közölt Telltale-tervet is nagy eséllyel elfelejthetjük: egy külsős fejlesztőcsapaton keresztül felbérelte volna a The Walking Dead-csapatot, hogy legalább a negyedik, utolsó évadot be tudják fejezni. A harmadik rész elvileg többnyire kész is, és a munka elkezdődött a negyedik, utolsó felvonáson is.

Úgyhogy nagy eséllyel búcsút inthetünk a Telltale-nek, immáron véglegesen…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu