Ismerős szinkronhangok köszönnek vissza majd a Controlban [VIDEO]

Aki játszott a Max Payne 1-2-vel, vagy az Alan Wake-kel, ismerős hangokat fog hallani.

James McCaffrey (Max Payne hangja) és Matthew Porretta (Alan Wake hangja) is csatlakozni fog Courtney Hope-hoz (Beth a Quantum Breakben, továbbá ő lesz Jesse hangja a Controlban) – Sam Lake, a Remedy Entertainment kreatív rendezője szerint ez a legjobb stábjuk: „A Federal Bureau of Control előző főnöke, Zachariah Trench hangja James McCaffrey lesz, aki Max Payne hangja volt korábban. Számomra a folyamat olyan volt, hogy itt ez a titkolózó kormányzati ügynökség, és tudod jól, hogy nekünk egy kemény, cinikus, idősebb csávó kell főnöknek. Aztán elgondolkodtunk, hogy fiatalabb korában talán zsaru volt, és most ezt a kemény embert feljebb kell tolni a ranglétrán főnökké. Ki lenne erre a tökéletes személy? James természetesen illett ebbe a pozícióba,” mondta Lake. Az érdekesség? Trench a játék során végig halott karakter lesz, úgyhogy érdekes lesz látni, hogy ő miként is fog Jesse történetére hatni.

Lake nem nagyon fejtette ki, hogy Porretta milyen szerepet fog kapni a Controlban: „Matt Dr. Casper Darling, a kutatófőnök lesz – a Bureau fő tudósa. Olyasvalaki, aki mindenki másnál jobban belenéz a Bureau megmagyarázhatatlan eseményeibe, és aki az ismert valóságot tovább tolná.”

Az új fejlesztői naplóban (ez már az ötödik volna) Lake, Hope, McCaffrey és Eevi Korhonen, a narratív rendszertervező a játék néhány karakteréről beszél. Így például megtudtuk, hogy Trench sokrétegű, saját agendájával foglalkozó karakter lesz.

A Control jövőre jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockersDualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu