A Resident Evil 2 Remake sem ússza meg Deluxe Edition nélkül [VIDEO]

A Devil May Cry 5 után a Resident Evil 2 Remake esetében is bejelentette a Capcom, hogy bizony itt is lesz egy tíz dollárral/euróval (errefelé meg jó négyezer forinttal…) drágább kiadás is.

A 60 helyett 70 eurós (~23 ezer forint…) Deluxe Edition ugyanis az alapjátékon túl Clairenek három kosztümöt (Elza Walker, Military, Noir), Leonnak pedig kettőt (Arklay Sheriff, Noir) tartalmaz, és ezeken felül a Samurai Edge pisztoly Albert Model variánsa, illetve az eredeti, 1998-as soundtrackre való váltás lehetősége is a miénk lehet. (A fekete-fehér szűrő miatt is egy kicsit mintha The Evil Within stílusa lenne a Noir-nak Leon ruházatával…) Bemutatták a megfordítható borító hátoldalát is. Leon és Claire is a dobozképen lehet – rajtunk áll a választás joga.

Több publikáció is videóval jelentkezett a Resident Evil 2 Remake-ből (amiben a nagy alligátor mellett a két titkos karakter, Hunk és Tofu is benn lesz) – a főszerepben Claire. A képeken pedig a Licker névre hallgató ellenféltípus is látható – az először a rendőrörsön felbukkanó (és ott külön jelenetet is kapó) „nyalóka” pont olyan rémisztő mint két évtizede volt.

A Resident Evil 2 Remake január 25-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: GematsuGematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu