Megjelenési dátumot kapott nyugaton is a Left Alive! [VIDEO]

Szerencsére nem sokkal maradunk el a japánoktól.

De először essen szó a Left Alive további kiadásairól – a Day One Edition PlayStation 4-en az alapjátékon túl a Survival Pack DLC-t is tartalmazza. Ez egy könyebb testpáncélt, egy speciális színű és az alap kiadástól eltérő képességű US-11-15 Kyluch gépfegyvert, extra töltényeket, egy HP-töltő recovery packot és egy gránátcsomagot kapunk. (Az utóbbi három a listán azért kicsit meredek.) A Steames változat a Destructive DLC Packkal jön (a töltény/recovery/páncél hármason túl egy US-13-7 Padub fegyvert, háttérképeket és a soundtrackből egy kis részletet tartalmaz).

Lesz egy 160 eurós (~50 ezer forint…) Mech Edition változat is, amit kizárólag a Square Enix online shopjából lehet rendelni kizárólag PlayStation 4-re. Ez a játék Day One Editionjén túl egy steelbookot, egy nyolcvan oldalas, keményborítós művészi könyvet, illetve egy 17x14x5 centiméteres Volk akciófigurát tartalmaz, mindezt egy gyűjtői dobozban. Kissé húzós az ára, igaz, eléggé finoman ki lett dolgozva a figura; a második képen látható is, hogy milyen fegyverekkel rendelkezik a mech.

A digitális előrendelés is fut már a Steamen és a PlayStation Store-on. A PS4-es előrendelők egy statikus témát, a Slava fegyvert és a Material Packot kapják, míg a PC-sek a háttérképeket, a soundtrackből néhány dalt és a Padub fegyvert kapják. (És ezek mind ott vannak a Day One Edition PC-s verziójában, szóval finoman szólva is le vannak ejtve a PC-sek…)

A Left Alive március ötödikén fog megjelenni PlayStation 4-en és PC-n. Az a február 28-ai japán rajthoz képest nem is olyan vészes…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu