Atomic Heart: messze még a szovjet lövölde [VIDEO]

A Mundfish játéka (ami még májusban lett bejelentve) már előrendelhető PC-n. Konzolon még nem, de a megjelenési ablak miatt ez még érthető is.

A Mundfish oldalán olvasható, hogy több változatban is előrendelhető PC-re az alternatív történelmi síkon játszódó, FPS elemekkel megtűzdelt Atomic Heart. A Digital Download Edition féláron, 30 dollárért (~8500 forint) a játék mellett digitálisan a soundtracket, a művészi könyvet, egy kulisszák mögötti videót, illetve előrendelői bónuszként a bétához való jövőbeli hozzáférést, továbbá magához a játékhoz hét napi korai hozzáférést biztosít 2019 utolsó negyedévében. (Már a kisebb játékok is erre a korai hozzáférésre gyúrnak?)

A Deluxe Founders Edition 25% kedvezménnyel, 45 dollárért (~13 ezer forintért) az imént említett dolgokon túl a játékbeli profilunkhoz egy „alapító” jelvényt, egy egyedi, „alapító” maszkot ad, továbbá előrendelői bónuszként a kizárólag támogatóknak elérhető fórumhoz biztosít hozzáférést. Az Atomic Founders Edition 90 dollárért (~25 ezer forint) az összes említett dolgon túl a játékban elhelyezi a nevünket, kapunk egy személyes azonosítót a mi fotónkkal, amit a játék helyszínén, a 3826-as üzemben egy egyedi helyszínhez enged hozzáférni, és előrendelői bónusz az, hogy a biztonságos zónában a fotónk és a nevünk is felbukkan a falon. (Tehát a játék kommunista, a fejlesztőcsapat pedig kapitalista!)

Biztonságos zóna? 3826-os üzem? Nos, az Atomic Heartban megtörtént a kommunista technológiai forradalom, így eléggé futurisztikus környezetben élnek a szovjetek (oroszok?), és a 3826-os üzemben valami galiba következett, és minket, egy KGB-ügynököt küldenek ki oda körülnézni. Többek között a videóban látható „bohóc csapda” is az utunkba fog kerülni.

Az Atomic Heart 2019 utolsó negyedévében érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Tehát még egy évre vagyunk a rajttól. A megjelenési dátumot és a „prioritásokat” (valószínűleg itt arra gondolnak, hogy mire adják ki először a játékot) pedig 2019 második negyedévében fogják közölni a fejlesztők.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu