Medievil Remastered: hamarosan többet megtudhatunk róla!

Ugye nem felejtettük el a 2017-es PlayStation Experience-es bejelentést?

A PlayStation közösségi médiájáért felelős embere, Sid Shuman a legújabb PlayStation Blogcast során beszélt Sir Daniel Fortesque helyzetéről. Valljuk be, a Medievil-felújításról már közel egy teljes éve nem hallottunk semmit sem…

„Shawn Layden, a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios elnöke a következő egy-két hét során fel fog újra bukkanni a show-ban. Nagyon izgatott, hogy a Medievilről új híreket közöljön, és ő be fogja tartani a szavát, szóval újra részt fog venni a show-ban (a Blogcaston) kb. egy héten belül, és mindannyiunknak új részleteket fog mesélni róla,” mondta Shuman.

Ez jó, ugyanis jelenleg csak annyit tudunk, hogy a Medievil Remastered 4K felbontáson fog futni PlayStation 4 Pro-n. Semmi mást. Pedig a PS1-es korszak egyik fontosabb karaktere lett a csontváz-lovag! Akkor várjuk a következő PlayStation Blogcastet – akkor visszatérünk rá.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu