Új konzol jön a piacra! [VIDEO]

Egy régi név visszatérése folyamatban van.

A Portland Retro Gaming Expo során tényleg bemutatásra került az új Intellivision-konzol, ami olcsó lesz – ez érthető, ugyanis 2D-s, felújított játékok lesznek rajta -, ám online funkciói miatt talán nem egyszer használatosként jellemezhetjük majd az Intellivision Amicót, amin úgy is játszhatunk majd, hogy letöltünk egy appot, amivel a mobilunk helyettesítheti a kontrollert.

Az Intellivision az ESA-hoz (Szórakoztató Szoftver Szövetség) is csatlakozott, amivel ők lettek a negyedikek a Sony, a Microsoft és a Nintendo után. Az Intellivison, Atari és iMagic-címek mellett újak is lesznek, ám ki kell emelnünk, hogy E10+ besorolásúak lehetnek maximum rajta a játékok, azaz tíz éven felülieknek ajánlja ezeket az ESRB, az amerikai korhatárbesoroló bizottság. Pong, Asteroids, Atlantis, Truckin, ToeJam & Earl, Caveman Ninja – van pár érdekes cím a játéklistában. HDMI, USB, WiFi is lesz a konzolban, az online játékbolt pedig legalább 20 címmel fog nyitni, és azok mindegyike trófeás/achievementes lesz.

Az Intellivision Amico 2020. október 10-én fog a boltokba kerülni 149-179 dolláros árazással, tehát úgy 60 ezer forint lehet errefelé az árplafon.  A játékok kb. 3-8 euró között (maximum 3000 forint) lesznek digitálisan megvásárolhatóak. Weboldal itt található. Családi konzol lehet belőle, de a sikeres jelzőt nem tudnánk még ráaggatni – a kontroller úgy néz ki mint egy iPod… nem? (Főleg azért, mert 3,5″-os érintőképernyője van!)

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu