Egy kis ideig ingyenes a Battlefield 1 Premium Pass!

Ha megvan az alapjáték, most teljes kiadássá bővíthető – és nem is kell sokat tenni érte.

Az Electronic Arts és a DICE lehetővé tette a Battlefield 1-tulajoknak, hogy ingyenesen letölthessék a Premium Passt, így akár számukra eddig fizetős fal mögött levő küldetések, karakterek és járművek is játszhatóak lehetnek – és a miénk is marad, tehát most ha behúzzuk, nem fogja a kiadó elvenni tőlünk.

Xbox One-on és PC-n (ezen belül is Originen) már ingyen beszerezhető a Premium Pass, és most ellenőriztük a magyar PlayStation Store-on: már PlayStation 4-en is le lehet tölteni a DLC-pakkot! Aki októberben Battlefield 1-ezik, speciális fegyverskineket, bilétákat (Dog Tageket), és Battlefield V-ös tárgyakat szerezhet. Az ingyenes akció október 31-éig él, és addig a napi feladatok teljesítésével lehet az imént említett cuccokat megszerezni.

Ez a húzás értelemszerűen a Battlefield V-öt hypeolja, ami ugye októberről tették át november 20-ára, amikor is PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n fog megjelenni.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu