Az új PlayStation 4 firmware frissítéssel nevet változtathatsz majd, de megbánhatod, annyi negatívuma lehet!

A PlayStation 4 megkapta a 6.10-es firmware-t, de ezúttal kockázatos frissíteni…

A 6.10-es rendszerfrissítés zászlóshajója a PlayStation Networkös azonosítóváltás engedélyezése (erről korábban már volt szó), de finoman szólva is köhécsel még a funkció, amit többek között a ResetErán is sokan mondanak. A Sony több dologra is figyelmeztet is már jó előre…

Nem minden PlayStation 4-es, PlayStation 3-as és PlayStation Vitás, illetve egyéb PlayStation rendszerre megjelent játék és applikáció támogatja az azonosítócserét, amit ha megejtünk, egyes fizetett tartalmakhoz (pl. DLC-khez, vagy játékbeli pénznemhez) nem leszünk képesek hozzáférni. Ha pedig igen, akkor a játékokban elért eredményeinket (elmentéseinket, trófeákat) is bukhatjuk, vagy a játékok/applikációk egy része nem fog online vagy offline működni. Az pedig, hogy a régi azonosítónk látható lehet itt-ott, az is ismert már.

A probléma? Ha visszaváltunk a régi PlayStation Networkös azonosítónkra, az a Sony szerint „nem javíthatja ki az összes hibát – nem biztos, hogy minden elvesztett tartalomhoz, eredményekhez és funkciókhoz hozzá lehet utána férni”.

Úgyhogy ha több mint fél éves a PlayStation Networkös fiókunk (ugyanis az április elseje után megjelent játékoknak elvileg mind támogatnia kell az azonosítóváltást), akkor nem biztos, hogy megéri kockáztatni még úgy is, hogy csak bétateszt zajlik jelenleg… nos, és fizetős lesz a névcsere majd, ha egynél többször tesszük! Ezt ne feledjük!

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu