Újra letolta a Metro-könyvek írója Andrzej Sapkowskit! [VIDEO]

Korábban is már lehordta Dmitry Glukhovsky a The Witcher-könyvek íróját, úgyhogy továbbra is elég rossz véleménnyel van az orosz író a lengyelről…

A Metro-játékok, ahogy a The Witcher-trilógia is, könyvek alapján készültek. Korábban írtuk is, hogy Glukhovsky alaposan segédkezett a Metro 2033, a Metro: Last Light, illetve most a Metro: Exodus során a fejlesztőknek, ami Andrzej Sapkowskiról nem mondható el. (Ő inkább előre elkérte a pénzt az akkor még nem világhíres CD Projekt RED-től, aminek meg is itta a levét, és most pénzt követel…)

A lenti, orosz nyelvű videóban 10:25 környékén ragad mikrofont Glukhovsky, aki Sapkowskit „egy öreg baromnak” nevez, továbbá szerinte azért van a 16 millió dolláros peres követelése a CD Projekt RED-től, mert „a felesége ezzel nyaggatja esténként”, sőt, a Metro-író „hálátlan hülyének” tekinti a kollégáját.

Ettől függetlenül érti Glukhovsky, hogy mi a probléma: „Ő csak egy öreg ember, aki elszalasztotta az esélyét. Sajnálom őt, de nem kellene a CD Projekt RED-et beperelnie, mert a Netflix kihátrálhat mögülük – ők nem kedvelik a jogi problémákat.”

Remélhetőleg tényleg nem az lesz, hogy a Netflix törli a The Witcher-sorozatot Sapkowski miatt. Az még elég botrányos lenne…

Forrás: Ostrog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu