Twin Mirror: ez lenne a Heavy Rain és az Alan Wake keveréke? [VIDEO]

A Dontnod nem csak a Life is Strange 2-n dolgozik…

A Bandai Namco a Paris Games Weekre szánt trailert tette közzé a három epizódosnak tervezett Twin Mirrorból, és ebben az első puzzle-t láthatjuk megoldani fejlesztői kommentárral. „A trailer, ami az első, Lost on Arrival [Megérkezéskor elveszett] epizód kommentárjával rendelkezik, a játékosokat a narratív kalandok fő elemein átkalauzolja, így ők Basswoodról, a The Double-ról és a Mind Palace mechanikáiról többet megtudhatnak.

A kommentált végigjátszás a játékosokat átvezeti a játék legelső puzzle-jén, bemutatva nekik, hogy ők miként használhatják Sam mentális terét arra, hogy Basswood rejtélyeit megnyissák, és válaszokat találhassanak afelől, hogy miért tért magához egy vérrel átitatott pólóban a motelszobájában,” írja a sajtóközlemény. A Mind Palace (lélekkastély?) lesz az a helyszín, ahol a levegőben lesz pár tárgy – a videóban ezt elég könnyen észrevehetjük…

A Twin Mirror első része, a Lost on Arrival 2019 elején érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu