Még több Rémálom az Elm utcában? Heather Langenkamp nagyon szeretné!

MOZI HÍREK – Fellelkesítette az 1984-os első Rémálom az Elm utcában „scream queen” főszereplőjét (aki ott még fiatal lány volt és további két részben szerepelt), a Halloween film hatalmas sikere és újabb Rémálom az Elm utcában filmet szeretne.

Mostanában egyre gyakoribb trend Hollywoodban, hogy az egyre unalmasabbá váló rebootok helyett inkább direkt folytatásokat készítenek klasszikus filmekhez. Az egyik legújabb David Gordon Green Halloweenje, amely konkrétan John Carpenter 1978-as filmjének folytatása volt és Jamie Lee Curtis, a film pozitív főszereplője tért vissza benne. A nemrég mozikba került Halloween (melyről kritikánkat itt olvashatjátok) hatalmasat kaszált a mozikban így nem meglepő, hogy sokan már más horrorfilmek ilyen módon való újraélesztésében is gondolkoznak. Heather Langenkamp, aki egy hasonló karaktert: Nancy Thompsont alakította a Wes Craven-féle 1984-es eredeti filmben, nagyon szeretné, ha ez a Rémálom az Elm utcában franchise-zal is megtörténne.

„Itt ülök, mint bármelyik másik „scream queen” Hollywoodban, és reménykedem, hogy háthat felélesztik a franchise-t. Nem vagyok ezzel egyedül! Ismerek egy rakás horrorban főszereplő színésznőt, akikben él a remény, hogy hátha felélesztik azokat a régi filmeket, amelyek révén egy időre ők is és a filmek is híressé váltak. Őrültség, de tényleg szeretném.”

Langenkamp egyébként a sorozat második leghíresebb színésznője, közvetlenül a főszereplő Robert Englund után, aki Freddy Kruegert alakította. A legelső filmben még tinédzsert alakító színésznő két másik filmben is szerepelt.

Évekig úgy tűnt, hogy lehetetlen a franchise-t feléleszteni. Robert Englund hivatalosan is visszavonult a Freddy vs. Jason című 2003-as film után, aztán készült egy reboot Jackie Earle Haley főszereplésével, de az a film akkora bukás volt, hogy szó sem lehetett a reboot folytatásáról. Viszont Englund nem olyan régen szerepelt egy kameóban a The Goldbergs TV sorozatban, illetve ő maga is említette, hogy szívesen játszana még egy Elm utcás horrorban.

Szerintetek jó ötlet lenne még egy Rémálom az Elm utcában? Írjátok meg a kommentárokban!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu