MEGkezdték a Meg 2 korai produkciós munkálatait

MOZI HÍREK – MEG is lepett volna mindenkit, ha a Meg hatalmas sikere után MEGengedik maguknak azt a luxust a producerek, nem készül második rész az óriáscápás filmből.

Catherine Xujun Ying, a film producere adta hírül, hogy a már konkrétan dolgoznak a folytatáson. Jason Statham még áprilisban említette, hogy várható egy folytatás a Megből – de csak abban az esetben, ha az első rész sikeres lesz. Az augusztusban mozikba kerülő film nem is okozott csalódást: 100 millió dollárt hozott a konyhára az első hétvégén és 527.7 milliót kaszált eddig összesen, nyár óta.

Sajnos több információt még nem lehet tudni, mert Catherine Xujun Ying állítása szerint „egyelőre titokban tartunk mindent.” Az azért valószínű, hogy gigantikus, prehisztorikus cápák most sem maradnak ki a repertoárból.

A Meg egyébként egy Steve Alten nevű író Meg: A Novel of Deep Terror című regénye alapján készült és a nagy sikere révén már több folytatást is írt hozzá, így nem kell attól tartani, hogy nem lesz sztorinak való „nyersanyag” a filmes folytatáshoz.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu