Fejlesztői naplón a Shadow of the Tomb Raider kooperatív módja [VIDEO]

A The Forge DLC részeként bővül co-oppal a Tomb Raider-reboot trilógia befejező része.

Az Eidos Montreal célja a kooperatív játékmenettel az volt, hogy több sírban, több módon legyünk képesek valakivel együttműködni, de ez bevallottan kihívást állított a fejlesztők elé a pályák tervezése során – ezt pedig ők élvezték. Így pedig – ha sebességre törekszünk – fontos, hogy összehangoltan oldjuk meg az előttünk álló feladatokat.

A kooperatív játékmenet már nem olyan kis mértékben van jelen a Shadow of the Tomb Raiderben mint az azt megelőző Rise of the Tomb Raiderben, ugyanis abban csak az Endurance módban lehetett a szibériai túlélésben ketten játszani. Ez a bővítés pedig jó ötlet.

A The Forge, ami a hét, havonta érkező DLC-k első tagja, a 30 dolláros season pass része, egyedülállóan pedig 5 dollár/euró (~1600 forint) lesz, és november 13-án válik elérhetővé PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu