PUBG PS4: Nathan Drake (Uncharted) szerkóban feszíthetnek majd az előfizetők

Már csak december 7-ig kell várni a játék megjelenésére.

Nathan Drake Uncharted 3-as szerkójában nyomulhatnak majd a PUBG fanok PS4-en is, továbbá Ellie (The Last of Us) hátitáskáját is megkapják ajándékba azok gamerek, akik a december 7-én boltokba kerülő PUBG-re előfizetnek. Ezt már most is meg lehet tenni, ugyanis az előfizetési akció felkerült a bejelentéssel együtt a PlayStation Store-ra.

A Nathan Drake ruhát egyébként az Uncharted 3-ból konkrétan a sivatagi pályáról kapta, Ellie-nél pedig ugye az állandóan nála lévő kis táskát vihetjük magunkkal. Ezekhez még jár egy speciális PUBG avatar és egy PlayStation 4 téma is.

Továbbá lesznek még a fizikai, lemezes kiadásokhoz kötődő ajándékok is, amelyeket majd a napokban jelentik be.

Egyelőre három digitális kiadás ismert: az alap Looter’s Digital Edition ($29.99), a Survivor’s Digital Edition ($59.99) és a Champion’s Digital Edition ($89.99). A „feltúrbozott” két utolsó kiadás nemcsak a játékot, hanem a Vivendi Event Passt, 20.000 battle pointot. 6000 G-Coint is tartalmaz. Aki esetleg egy nem hallott volna még a PUBG-ről (van olyan ember?): a játék jelenleg PC-n és Xbox One-on kapható.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu