Kingdom Hearts III: nem fogjátok elhinni, miért cenzúrázták szegény Micimackót!

Micimackónak nincs szerencséje…

Nemrég írtunk arról már, hogy Micimackó és a Száz Holdas Pagony is a már fejlesztésileg befejezett Kingdom Hearts III része lesz, de vissza kell térnünk őmedveségére – a mackót ugyanis cenzúrázni fogják Kínában. A Redditen bukkant fel a téma egy kínai híroldal azóta már érthetetlen okból törölt írását átvéve, és képek is érkeztek mellé… de miért is a cenzúra?

Nos, a Kínai Kommunista Párt első titkára, Kína vezetője (aki élete végéig az lesz jelen állás szerint), Xi Jinping egyszerűen nem szereti, ha őt a kínai közösségi médián a felhasználók Micimackóhoz hasonlítják! Ezért a Square Enix játékát a kínai cenzorok csak egy kis, de valljuk be, elképesztően röhejes megoldással engedik majd be az országba… és ez még nem minden! A Christopher Robin (Róbert Gida) filmet sem engedték be Kínába idén, ugyanis több mém is felbukkant, ami Micimackót Xi-vel hasonlította össze.

Tehát Micimackó kínai elképzelése valahogy így néz ki…

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu