A Red Dead Redemption 2 minőségére hajt a Cyberpunk 2077!

Olyan minőséginek szeretné a megjelenéskor látni a CD Projekt RED a játékát, mint amilyen a Rockstartól a Red Dead Redemption 2 is volt.

A Vestor DM brókerházzal megejtett konferenciájuk során Adam Kiciński, a CD Projekt RED vezérigazgatója ezt mondta: „Kétségtelen: a minőség a legfontosabb. Mi arra törekszünk, hogy olyan kifinomult játékokat adjunk ki, mint amilyen a Red Dead Redemption 2, vagy általánosságban véve a legutóbbi Rockstar-játékok voltak. Az a játék [a RDR2] kiváló, és szurkolunk neki – pozitív értékelések, kiváló értékesítési adatok! Mit tanított ez meg nekünk? Azt, hogy kiváló játékokat kell publikálnunk, és pontosan ezt tervezzük. A játékosok egyre inkább a sikerjátékokra koncentrálnak, és kifizetődő a legjobbak között lenni: üzletileg így kapsz egy nagy szeletet a tortából, és ezt a kisebb ligá[jú játékok]ról nem lehet elmondani.”

A Cyberpunk 2077-ről még elárulta, hogy „gyorsan, és a terveknek megfelelően” halad a fejlesztés (most a játék világát építik a lengyelek), és idejük is lesz arra, hogy a megjelenés előtt kisebb-nagyobb bugoktól megszabadítsák a CDPR következő nagy játékát.

A játéknak megjelenési dátuma nincs, és lényegében a célplatformok sem olyan 100%-osan biztosak… a PlayStation 4, Xbox One, PC hármas volt eddig megemlítve gyakran.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu