Menu

A Red Dead Redemption 2 minőségére hajt a Cyberpunk 2077!

Olyan minőséginek szeretné a megjelenéskor látni a CD Projekt RED a játékát, mint amilyen a Rockstartól a Red Dead Redemption 2 is volt.

A Vestor DM brókerházzal megejtett konferenciájuk során Adam Kiciński, a CD Projekt RED vezérigazgatója ezt mondta: „Kétségtelen: a minőség a legfontosabb. Mi arra törekszünk, hogy olyan kifinomult játékokat adjunk ki, mint amilyen a Red Dead Redemption 2, vagy általánosságban véve a legutóbbi Rockstar-játékok voltak. Az a játék [a RDR2] kiváló, és szurkolunk neki – pozitív értékelések, kiváló értékesítési adatok! Mit tanított ez meg nekünk? Azt, hogy kiváló játékokat kell publikálnunk, és pontosan ezt tervezzük. A játékosok egyre inkább a sikerjátékokra koncentrálnak, és kifizetődő a legjobbak között lenni: üzletileg így kapsz egy nagy szeletet a tortából, és ezt a kisebb ligá[jú játékok]ról nem lehet elmondani.”

A Cyberpunk 2077-ről még elárulta, hogy „gyorsan, és a terveknek megfelelően” halad a fejlesztés (most a játék világát építik a lengyelek), és idejük is lesz arra, hogy a megjelenés előtt kisebb-nagyobb bugoktól megszabadítsák a CDPR következő nagy játékát.

A játéknak megjelenési dátuma nincs, és lényegében a célplatformok sem olyan 100%-osan biztosak… a PlayStation 4, Xbox One, PC hármas volt eddig megemlítve gyakran.

Forrás: VG247

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu