The Elder Scrolls VI: petíció indult egy nagymama játékba kerüléséért!

A rajongók azt szeretnék, hogy Shirley Curry karaktere a The Elder Scrolls VI-ba kerüljön, és így abban „tovább élhessen”.

Curry YouTube-csatornája itt található, és ő főképp a The Elder Scrolls V: Skyrimmel játszik. A csavar? Egy 82 éves hölgyről beszélhetünk! A petíció onnan fakadt, hogy egy The Elder Scrolls VI megjelenési időszakot találgató videó alá ezt írta:

„Nos, akkor ez jóformán a szög a koporsómban, szó szerint! Mire a Skyrim 6 megjelenik, 88 éves leszek! Valószínűleg nem lesz lehetőségem játszani vele, szóval többet nem álmodozom róla!” (A „Skyrim 6” egy elírás az ő részéről, a megjelenés pedig kis matek után 2024 környékén lehet tehát esedékes.) Ezen felbuzdult a Reddit: phantom-scribbler egy Change.org petíciót indított, hogy a Bethesda Game Studios Shirley Curry-t a The Elder Scrolls VI-ba tegye NPC-ként, fegyverként, vagy helyszín formájában. Már 9844-en írták alá (és mire ezt a mondatot leírtuk, már 9852-en… ennyire nő!) a petíciót, tehát nem hanyagolhatja el a Bethesda ezt a témát…

„A Bethesda már demonstrálta Erik Westtel, egy másik rajongóval, hogy az igazán elhivatott rajongóikat a játékaikba tegyék,” írta phantom-scribbler, aki utána egy másik posztban felvetette, hogy „Shirley nagymamából” egy Skyrim modot kellene csinálni. Ő ezt támogatja: akár külön, erre a célra szánt hanganyagokat is szívesen rögzít. A Redditen itt megy a diskurzus a témáról.

Mivel a Bethesda a Fallout 76-tal kapcsolatban is segített egy rajongónak a lánykérésben, reméljük, hogy most is segíteni fognak egy szó szerint veterán játékosnak…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu