A Superman: World’s Finest lenne a Rocksteady következő játéka?

A Batman: Arkham-játékokat (az Origins kivételével) fejlesztő Rocksteady valamin dolgozik, és most talán meg is nevezhetjük, hogy mi lehet az…

A Game System Requirementsen ugyanis felbukkant a Superman: World’s Finest, aminek fejlesztője a weboldal szerint a Rocksteady Studios lenne. Mást nem tudunk jelenleg róla, de a WCCFTech hozzáteszi, hogy korábban, a Devil May Cry 5 bejelentése előtt felbukkant ezen az oldalon az a játék is, így érdemes lehet meggondolni, hogy ezúttal végre megerősíthették nem hivatalosan, hogy a Rocksteady titkolózó játéka mi is lehet végül.

Még júniusban írtunk arról, hogy a Rocksteady nagyban dolgozik a következő játékán, és az utóbbi hónapok, évek során többször is találgattuk a pletykákon keresztül, hogy a Batman: Arkham után mi érkezhet ettől a csapattól.

Ezúttal érdemes lesz várni. Talán pont a sokat ígérő The Game Awardson lesz végre a nyilvánosság elé tárva, hogy a Rocksteady Studios milyen projekten dolgozott az utóbbi évek során…

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu