Jövő héten kerül bejelentésre az Obsidian Entertainment következő játéka!

A The Game Awardson már biztosan számíthatunk a nemrég a Microsoft birtokába került Obsidian Entertainment következő játékának bejelentésére.

Tim Cain és Leon Boyarsky, akik a Fallout megalkotásában nagy szerepet játszottak, már egy éve is elhintették, hogy valami újon dolgoznak, és a The Game Awards a Twitteren meg is nevezte, hogy ez lesz az egyik új bejelentésük a rendezvény során. Ez az RPG már a Microsoft-közeledés előtt is készült, és a kiadója ennek a projektnek a Take-Two Private Division kiadója lesz, ebből pedig szinte biztosra vehető, hogy multiplatform címről beszélünk.

A The Game Awards december 7-én, hajnali fél háromkor fog kezdődni – ha már az első ilyen hivatalos tease is ekkora dobás, vajon mi lehet még a TGA tarsolyában az Alien: Blackouton kívül, amit már mindenki vár, csak még nincs elhintve?

(A lenti képek az Obsidian weboldalán bukkannak fel…)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu