Nem Superman-játékot készít a Rocksteady, ez már biztos!

A Rocksteady társalapítója megerősítette: a pletykáknak ne nagyon higgyünk…

A Kotaku Splitscreen podcast legújabb részében Jason Schreier, a Kotaku neves írója ezt mondta: „A Rocksteady az egyik olyan cég, ahol olyan sok pletyka van, hogy mintha hetente lenne velük kapcsolatban egy. Hallottam, hogy min dolgoznak, és nem akarom lelőni a poént, de minden egyes pletyka kamunak tűnik mint a Superman-, vagy az Igazság Ligája-pletykák. Jóformán elfogadottként vannak kezelve a pletykák, ha egyikükből (pl. a Supermanből) többféle van. Amit én hallottam, az egyáltalán nem Superman. Nem tudom 100%-os biztossággal kijelenteni, hogy nem Superman-játékot készítenek, de én nem hiszem el. Szerintem amit látni fogunk tőlük, az egy csoport szuperhősről szól, és játék-mint-szolgáltatás rendszerrel érkezik majd. Szerintem nem Batmannel kapcsolatos.”

Ez a játék-mint-szolgáltatás modell (lásd Battlefield V példaként) valószínű: még három éve két hálózati programozót keresett a Rocksteady, és idén egy olyan termékmenedzsert kerestek, aki ezzel a játékmodellel tapasztalatot szerzett már. (És itt lehetne találgatni, hogy min dolgozhat akkor a Rocksteady – valószínűleg DC-hez köthető, ahogy a Superman/Batman páros is.)

Sefton Hill, a Rocksteady társalapítója a Twitteren ezt írta: „Alig várom az idei The Game Awardsot! Még mindig keményen dolgozunk a fejlesztői bunkerünkben, szóval ne várj bejelentést a Rocksteadytől. Ha készen lesz [a játék] a bemutatásra, te leszel az első, aki hallasz róla. Spoiler: nem Supermannel kapcsolatos.”

Na ezt bogozza akkor ki valaki…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu