Új játékát készül bejelenteni a DOOM egyik fontosabb fejlesztője!

John Romero az id Software-nél nagy szerepet játszott a DOOM megalkotásában. Most pedig valamit elkezdett volna hypeolni…

Valószínűleg nem egy új DOOM lesz ez (az IP jogai ugyanis az id Software-nél, ebből adódóan pedig a Bethesdánál vannak, Romero pedig már saját fejlesztőcsapattal rendelkezik jó ideje), de érdemes lesz figyelni, és nem csak azért, mert holnap, december 10-én lenne 25 éve, hogy megjelent a DOOM!

„25 éve, december 10-én jelent meg a DOOM. Hogy ezt a nagy pillanatot megünnepljük, a Romero Games bejelenti egy olyan projekt előrendelését, amit John Romero éppen befejezett. Ha követted John Romero Instagramját (@theromero), láttad már az utalásokat rá. Valami, ami a DOOM születésnapjáig való visszaszámlálásnak tűnt, hirtelen rejtélyes lett. Még egy emailt kapsz hétfőn, ami bejelenti ezt az új projektet, és lehetőséged lesz előrendelni azt,” idézi a Romero Games emailjét a VentureBeat.

Az Instagramos képekből nem nagyon tudnánk kitalálni, hogy John Romero (aki azért bukott is egyet a 2000-es évek elején a Daikatanával PC-n és N64-en…) mit is készül bejelenteni, de biztosan visszatérünk rá.

Forrás: VentureBeat

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu