Bejelentette, min dolgozik John Romero! [VIDEO]

A DOOM 25. születésnapjára időzítette az ex-id Software-es fejlesztő a bejelentését.

A Romero Games nem máson dolgozott mint egy ingyenes kiegészítőn az 1993-ban megjelent FPS-hez. A DOOM egy új megawadot, a SIGILt kapja (ez a név a rajongók által készített tartalmak felé való biccentés), és ez kilenc egyjátékos és kilenc deathmatch pályával fog érkezni 2019 februárjában. A fejlesztők weboldala szerint szükséges, hogy a DOOM regisztrált példányával rendelkezzünk, hogy a negyedik epizód (itt nem a 2016-os DOOM-ra gondolunk!) nemhivatalos folytatását játszhassuk. A SIGIL ingyenes lesz!

A weboldalon részleteket is találunk a két limitált kiadásról, amihez a Limited Run Games segítségét kérte a Romero Games. Az alap dobozos kiadás dobozképe Christopher Lovell által lett megtervezve (ő a metál lemezborítókban igencsak tapasztaltnak nevezhető), és benne egy 16 GB-os pendrive-ot találunk, ami egy 3,5″-os floppy-ra hasonlít (ezen a megawad adatai és „extra tartalmak” is lesznek – itt a kulisszák mögötti infókra gondolnak), de lesz ott még két lemez (az egyiken a megawad adatai, a másikon pedig a Buckethead soundtrackje lesz), illetve egy-egy SIGIL és Romero Games-matrica is. Az ára 40 dollár. Importálással és miegyébbel valahol 16-17 ezer forintnál kezdődik az ár errefelé.

A Beast Box nagyobb, számozott dobozzal jön, amit Lovell és Romero is aláír, és az eddigieken túl benne egy 8×10″-os kép, amit Lovell dedikál, egy SIGIL-témájú érme, egy XL méretű SIGIL-póló, illetve John Romero fejéből egy tüskére szúrt szobor is a csomag része lesz. Az ár 166 dollár – itt már valahol 70-75 ezer forint lenne importálással, postaköltséggel az, amit fizetnünk kell. Ebből a kiadásból fejenként maximum kettőt vehetünk, és csak december 24-éig lehet rendelni a SIGIL fizikai kiadásaiból!

A Bethesda pedig megünnepelte a DOOM 25. születésnapját, és ezt nem csak a lenti videóval tették meg, hanem bejelentettek egy DOOM rajongói klubot, amit itt találunk meg. Regisztrálásunk után egy exkluzív, 25th Anniversary Zombie Doom Slayer skint kapunk majd, ha a DOOM Eternalt a megjelenésekor megvesszük.

Isten éltessen, Doomguy! És ne feledjük: IDDQD, IDKFA…

Forrás: GameSpot, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu