Kit választunk gyakrabban az Assassin’s Creed: Odyssey-ben?

Két választható karakter – Alexios és Kassandra. Most hivatalosan is megtudtuk, hogy melyiküket választottuk többen.

A Destructoid írt arról, hogy Scott Phillips, a játék rendezője elmondta a GameInformernek, hogy a férfi vagy a női karakter-e a népszerűbb az idei Assassin’s Creed: Odyssey-ben: „Jelenleg 2/3-uk válaszottta Alexiost és 1/3-uk Kassandrát. Az érdekesség az, hogy a játéktesztelés során jóformán 50-50 arány volt kettejük között. Kicsit meglepődtem: én is fele-fele arányt vártam, vagy egy kicsivel több játékost Kassandra oldalán. A választás ötlete fontos a játékunknak, és ez megmutatja, hogy a játékosaink által hozott döntések meglephetnek bennünket.”

Sajnos Phillips több részletet nem közölt, így platformokra (PlayStation 4, Xbox One, PC) lebontva nem tudjuk, hogy milyen arányok vannak az Assassin’s Creed: Odyssey főszereplői között, és azt sem, hogy ebbe az arányba a Ubisoft belevette-e azokat, akik csak egyszer játszottak a játékkal.

Szóval Alexios a győztes.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu