Fallout 76: tovább próbálkozik a kárpótlással a Bethesda!

Ezúttal mindenki, aki megvette a Fallout 76-ot, kaphat valamit ingyen – ezzel próbálja idén a Bethesda feltolni az eladásokat.

Nos, aki megvette már a Fallout 76-ot és be is jelentkezett abba, megkapja ingyen a Fallout Classic Collectiont. Ez a pakk három játékot tartalmaz (Fallout 1, Fallout 2, Fallout Tactics), és mindenki jogosult rá, nem csak a PC-sek. Így a PlayStation 4-gyel és/vagy Xbox One-nal rendelkezők is megkapják a kollekciót PC-re, mivel a három klasszikus Fallout nem jött ki konzolra.

A Bethesda Twittere azt állítja, hogy január elején tervezik kiosztani a Steam-kódokat. Aki pedig 2019-ben tervezné megvenni a Fallout 76-ot (itt azért meg lehetne kérdezni, hogy miért tenné?), már nem lesz jogosult a három régi játékot tartalmazó gyűjteményre.

A vicc itt az, hogy ezzel is valamelyest olcsójánosnak tűnik a kiadó – a Steamen ugyanis jelenleg 6 euróért, tehát kétezer forintért meg lehet vásárolni a Fallout Classic Collectiont. Ha esetleg egy újabb játékot adnának ingyen (mondjuk a 4-et…?), akkor korrekt lenne az ajánlat, de így inkább no comment.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu