Túl messzire ment David Jaffe a Beyond Good & Evil 2-t kritizálókkal kapcsolatban!

Most már mások irányába kritikus a Twisted Metal és az eredeti God of War megalkotásában kulcsszerepet játszó veterán.

Először elkényeztetett bébiknek hívta azokat a Twitteren, akik a Beyond Good & Evil 2-t kritizálták, ugyanis internetkapcsolatot fog igényelni a Ubisoft játéka. A Twitch-streamjében másról is beszélt azért. Később Jaffe szomorúan konstatálta, hogy csak az a tweet jutott el az emberekhez, a folytatása nem.

David Jaffe aztán további tweeteket írt, de ezeket le is fordítjuk: „Tisztelem azokat, akik idegesek, mert ez nem az a játék, aminek lennie kellene. Valami, amit a Ubisoftnak meg KELLENE csinálni, az nem más, hogy átnevezi Beyond Good & Evil 2-ről, mert ez NEM az. Ez félrevezető. De azt is mondom, hogy azok a játékosok, akik meglepődtek, hogy 2018-ban a nagyobb kiadóktól a játékok játék-mint-szolgáltatások vagy állandó internetkapcsolatot igényelnek, azok naívak vagy könnyen becsaphatóak. Ezeket csinálják azok a cégek. Egy PS2-es érából származó egyjátékos cím? Értem, hogy ezt szeretnéd, de mikor csinált utoljára a Ubisoft ilyet? MIÉRT csinálnának? LÁTTAD, hogy mennyi pénzt keresnek ők (és a többi külsős, third-party kiadó) a nyílt világú, internetes, játék-mint-szolgáltatás címeken? Talán azon játékosok iránt kellene dühösnek lenned, akik a pénztárcájukkal szavaznak, és azt mondják ÚJRA ÉS ÚJRA, ÉVENTE, hogy ezt szeretnék. Szóval bocsánatot kérek, ha az „elkényeztetett” fogalom néhányatoknak rosszul esett: egyszerűen nem ez volt a megfelelő kifejezés. Minden jogod megvan arra, hogy egy tényleges Beyond Good & Evil-folytatást szeretnél, és hogy a Ubisoft irányába dühös legyél, ha azt próbálják elhitetni veled, hogy ez az volna. Ezt tisztelem. A játék KIB_SZOTTUL SZÉPEN NÉZ KI! Én is mérges lennék, de azt vélem, hogy amit eddig mutattak, az elég frankón néz ki.”

Később egy másik tweetben helyre rakott még valakit: „Tévedsz. Nézz utána. A Beyond Good & Evil 2 nem egy szóló játék. Az egyik legmenőbb dolog benne az, hogy a barátaiddal felfedezheted ezt a masszív sci-fi világot. Ez olyan mint egy kooperatív Star Wars. Bár elfogadom, hogy ez nem olyan mint egy BG&E2, de szerintem fantasztikusan hangzik!”

Korábban Jaffe már az AAA-címeknek is nekiesett, és ott sem mondott butaságot. Legalább bocsánatot kért, és ez korrekt.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu