Új szintre lépne a Sony a filmszerű történetelőadással a következő PlayStationön! [VIDEO]

A Sony egy bejelentetlen, külső nézetes AAA-játékhoz keres valakit… és ezzel új szintre szeretne a japán cég lépni.

Az álláshirdetés itt található – egy vezető karakterművészt keresnek egy olyan játékhoz, ami „a filmszerű történetelőadás következő fejezete” lenne. És ne feledjük, hogy a Sony pont ilyesmiben korrekt – a The Last of Us, az Uncharted, a God of War, vagy a Spider-Man is hasonló műfajú és stílusú címnek tekinthető, és mindegyiknek jelentős hangsúlya volt a történetmesélésen. De mi lehet ez a bejelentetlen játék? Egy Uncharted-spinoff, de már a következő PlayStation konzolra? (Ne feledjük: az Uncharted 4: A Thief’s Enddel vége van Nathan Drake történetének.)

A Sony francia ágazata amúgy egy összefoglaló videót is készített 2018-ról. Több sikeres játékuk is volt PS4-en és PlayStation VR-on (vagy több is megjelent a PlayStation 4-re is), és ezek nagy része a videóban is szerepel. Csak néhány név: Spider-Man, Assassin’s Creed: Odyssey, Red Dead Redemption 2, Shadow of the Colossus, Beat Saber, Moss, Astro: Bot Rescue Mission.

Forrás: DualShockers, Jeuxvideo-Live

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu